Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ بازیکنان تیم اینتر میلان که در این فصل از رقابت های سری آ ایتالیا با ارائه بازی های درخشان خود را در سطح تیم های یوونتوس و ناپولی در صدر جدول رده بندی این لیگ مطرح کرده و تا به امروز شکست نخورده بودند، برای نخستین بار در این فصل مغلوب شدند تا آنان نیز طعم تلخ شکست را بچشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در دیدار شنبه شب شاگردان اسپالتی در اینترمیلان در ورزشگاه «جوزپه مه آتزا» میزبان شاگردان «ماسیمو اوددو» در تیم اودینزه بودند و با نتیجه سه بر یک مغلوب این تیم شده و سه امتیاز ارزشمند این بازی را از دست دادند.
«کوین لاساگانا» در دقیقه 14 ، «دی پائول» در دقیقه 61 و «آنتونین باراک» در دقیقه 77 از روی نقطه پنالتی برای تیم اودینزه گلزنی و دروازه
«هندانوویچ» سنگربان تیم اینترمیلان را باز کردند. تنها گل تیم اینترمیلان را نیز «مائور ایکاردی» در دقیقه 15 برای این تیم به ثمر رساند.
تیم اینترمیلان به رغم شکست در این دیدار با 40 امتیاز همچنان در صدر جدول رده بندی این رقابت ها ماند و تیم اودینزه نیز به رغم کسب 3 امتیاز این دیداربا 21 امتیاز از رده سیزدهم تکان نخورد.
هرچند تیم اینترمیلان در این دیدار نسبت به حریف تیم برتر میدان بود، اما بر خلاف آمار به ثبت رسیده همانند مالکیت برتوپ و میدان که 65 بر 35 بود، اما این بازیکنان تیم ادوینزه بودند که توانستند حریف صدر نشین خود را با زدن سه گل زمین گیر کرده و ضمن تحمیل این شکست بر حریف قدرتمند خود سه امتیاز شیرین این بازی را نیز دشت کنند.
ترکیب تیم فوتبال اینتر:
هندانوویچ، آمبروسی،میلان اشکرینیار، میراندا، سانتون،ویچینو، والریو، آنتونیو کاندروا،مارسلو بروزویچ، ایوان پریشیچ و مائور ایکاردی.
ترکیب تیم اودینزه:
بیتزاری،لارسن،دانیلو،برم نویتنیک، آنتونین باراک، جاکوب جان کتو،سیلوان ویدمر، سکو فوفانا، علی عدنان، رودریگو دی پائول و کوین لاساگنا.
تا ساعتی دیگر تیم ناپولی در زمین تورینو به میدان می رود و آ.اس رم در ورزشگاه المپیک رم از کالیاری پذیرایی خواهد کرد.
تیم های یوونتوس و آ. ث میلان نیز درهمین چارچوب یکشنبه به میدان می روند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۰۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزگار بروبیای درشکه‌ها | وقتی خیابان‌های در سیطره درشکه‌ها بود

همشهری آنلاین – حسن حسن‌زاده: نقطه عطف ورود نخستین وسیله حمل و نقل عمومی به تهران اما در دیدار یک هیئت بلندپایه انگلیسی با فتحعلی‌شاه قاجار رقم خورد. شهرام جبارزادگان، کارشناس حوزه حمل و نقل، در این‌باره می‌گوید: «کالسکه‌ای که هیئت انگلیسی به سرپرستی «سرگور اوزلی» در سال ۱۱۸۹ به فتحعلی‌شاه قاجار هدیه داد، نخستین وسیله حمل و نقل مدرنی بود که وارد خیابان‌های تهران شد. تا پیش از آن پایتخت‌نشینان برای جابجایی میان محله‌های پنج‌گانه شهر از چهارپایان استفاده می‌کردند اما در سال ۱۲۳۰ دیگر کالسکه و درشکه به وسیله‌ای فراگیر در خیابان‌های تهران تبدیل شده بود.»

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

در دوران ناصرالدین‌شاه با مداخله دولت، درشکه به نخستین وسیله حمل و نقل عمومی تهران تبدیل شد. اردشیر آل‌عوض، پژوهشگر فرهنگ عامه، می‌گوید: «تا پیش از دوران ناصرالدین‌شاه، دیگر دولت‌های قاجار برای خود مسئولیتی در حوزه توسعه حمل و نقل عمومی قائل نبودند. ناصرالدین‌شاه پس از سفر فرنگ و الگو گرفتن از کشورهای غربی، تصمیم گرفت زیرساخت‌های لازم را برای حمل و نقل عمومی در تهران مهیا کند. او در اولین قدم کالسکه‌ها را به عنوان نخستین وسیله حمل و نقل عمومی وارد معابر تهران کرد و اقداماتی برای مناسب‌سازی و ایجاد زیرساخت‌های حمل‌ونقل انجام داد.»

یکی از نخستین شرکت‌های درشکه‌رانی تهران اما سال ۱۸۹۱ (۱۲۶۹ شمسی) شروع به کار کرد. میرزا جواد خان، کارمند عالی‌رتبه وزارت خارجه که امتیاز راه‌اندازی یک شرکت درشکه‌رانی را از سوی دولت وقت به دست آورده بود، با تامین سرمایه لازم، ۳۰ دستگاه درشکه وارد تهران کرد و با افزایش شمار درشکه‌ها برخی نقاط پررفت و آمد شهر به پاتوق‌ یا ایستگاه‌ درشکه‌ها تبدیل شد.

علیرضا زمانی، تهران‌پژوه، درباره مهم‌ترین ایستگاه‌های درشکه‌چی‌ها در تهران قدیم می‌گوید: «میدان خراسان، امامزاده حسن(ع)، میدان توپخانه، سبزه میدان و میدان سرچشمه در سال‌های فعالیت درشکه‌ها در پایتخت، شلوغ‌ترین پاتوق‌های درشکه‌ها و کالسکه‌ها بودند. مسافران مسگرآباد و زائران شاه‌عبدالعظیم با پرداخت ۱۵ تا ۲۰ ریال از ایستگاه میدان خراسان به مقصد می‌رسیدند. در محدوده میدان توپخانه، سبزه میدان و سرچشمه درشکه‌های یک اسبه می‌ایستادند که مردم معمولا آنها را برای مسافرت و یا ساعتی کرایه می‌کردند. این درشکه‌ها در زمستان برای سفرهای درون‌شهری یک قران و پنج شاهی و برای کرایه یک ساعته هم دو قران و ده شاهی در محدوده درون شهر و یا سه قران در خارج از محدوده شهر کرایه می‌گرفتند.»

فعالیت کالسکه‌ها و درشکه‌ها با قوانین و بخش‌نامه‌های جالبی هم همراه بود؛ از جمله اینکه درشکه‌ها و کالسکه‌ها اجازه ورود به همه نقاط و معابر شهر را نداشتند و برای دسترسی به برخی نقاط پایتخت باید مجوز می‌گرفتند؛ مجوزی که شباهت زیادی با طرح ترافیک امروزی خودروها داشت.

کد خبر 848273 برچسب‌ها محله هویت شهری همشهری محله تاریخ عمومی ایران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • بازگشت صدرنشین لیگ آزادگان به جاده برد/ پیروزی چادرملو و فجرسپاسی
  • اینتر قرارداد اینزاگی را 5 دقیقه‌ای تمدید می‌کند!
  • مدیر اینتر: رافائل لیائو به انتقال به اینتر نزدیک بود اما به دلایلی این اتفاق رخ نداد
  • روزگار بروبیای درشکه‌ها | وقتی خیابان‌های در سیطره درشکه‌ها بود
  • صنعت‌نفت اولین شکست محرم با مس را رقم زد
  • خلاصه بازی اودینزه ۱-۱ ناپولی (سری آ ایتالیا - ۲۰۲۳/۲۴)
  • اودینزه ۱-۱ ناپولی؛ یک امتیاز لحظه آخری که شاید تیم کاناوارو را از سقوط نجات دهد
  • بیشترین امتیاز در پنج لیگ معتبر اروپایی؛ قهرمانان در صدر + عکس
  • آلگری: بعد شکست مقابل اودینزه فرو پاشیدیم/ در خطر شکست بودیم
  • تساوی رم و یوونتوس در المپیکو در حضور آزمون